Cand omul e mai animal ca animalul

„,Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri”. Ştiţi foarte bine cine a spus-o, Petre Ţuţea. Haideţi să vorbim un pic despre animale, cele fără raţiune şi fără capacitatea de a vorbi. Am sa încerc şi v-aş ruga şi pe dumneavoastră să o faceţi, stimaţi cititori, să fac un rezumat mental al tuturor emisiunilor pe care le-am văzut pe Animal Planet, odată canalul meu preferat şi al tuturor cărţilor cu acelaşi profil.

Am făcut-o! Dumneavoastră? Eu nu mi-aduc aminte să fi apărut nicăieri informaţia cum că animalele ar întreţine relaţii sexuale cu alte animale încă neajunse la o maturitate sexuală. Doar omul, fiind un animal raţional, a gândit-o şi a făcut-o! Şi, fiind şi un animal vorbitor, s-a gândit să şi promoveze, chiar mai mult, să susţină această cauză în faţa celorlalte animale raţionale şi vorbitoare sau, folosind alţi termeni, să facă lobby. Lobby pentru ce? Pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu minori, pornografie infantilă şi restul derivatelor acestor “delicatese” care se servesc la banchetele date de satana în cinstea adoratorilor lui, recunoscuţi sau nerecunoscuţi. Un exemplu recent este ştirea despre ridicarea interdicţiei impuse unei organizaţii, “Martijn’‘ pe numele ei (a se citi “maijosnicdeatâtnucredcăsepoate”), care face lobby pentru legalizarea sexului dintre adulţi şi copii!

Iniţial, fundaţia fusese desfiinţată prin decizia unui tribunal civil din Assen, un oraş aflat în Olanda. Da, aceeaşi ţară în care te poţi duce la un om al legii să îi ceri un foc pentru ţigara ta cu marijuana sau un om al legii poate veni la tine, cerându-ţi un foc pentru ţigara lui cu marijuana. Asta înainte să te îndrepţi sau să se îndrepte către Red Light District, zona unde poţi merge la cumpărături de prostituate, sărmanele victime ale materialului fiind expuse în vitrine ca nişte simple rochii, doar că tocmai rochiile lipsesc din această imagine.

Dar să revenim la animalele noastre. După desfiinţarea organizaţiei “maijosnicdeatâtnucredcăsepoate”, un alt tribunal a decis că, de fapt, existenţa grupului nu reprezintă o ameninţare pentru societate. Atâta timp cât societatea este majoră, bineînţeles…

Acelaşi tribunal a găsit de cuviinţă să treacă cu vederea faptul că “organizaţia acţionează împotriva unor principii din codul penal olandez” cum au declarat chiar acei magistraţi, doar pentru că ei au ajuns la concluzia că societatea poate rezista în faţa unor “declaraţii indezirabile şi comportament oribil”.

Ce urmează? Lobby pentru viol, incest, pentru crimă? Poate că societatea este pregatită şi poate rezista şi la acestea (nu adaug la aceasta listă şi homosexualitatea, pentru că ea deja este prezentată şi încadrată în normalitate). Asta devin oamenii, “fără Dumnezeu”!

Doamne Fereşte, Păzeşte, Luminează, Ajută şi Iartă!

Foto: Pixabay