Realitatea iluzorie din “Statele Unite” ale Americii (Preluare)

“Războiul împotriva terorismului” e o pură fabricaţie. Nu există alt terorism decât cel creat de guvern ca să îşi pună în aplicare planurile şi să motiveze un stat poliţienesc. Aici puteţi citi un articol care dovedeşte asta.

Preluari 4

Războiul instituţiei americane CDC împotriva virusului West Nile e o fabricaţie. Nu există nicio ameninţare de acest gen. Şansele să fie cineva ucis de West Nile sunt, la fel ca în cazul terorismului, chiar mai mici decât de a muri din cauza înţepăturii de albină.

“Restabilirea echilibrului economic” al Americii e o poveste pentru copii. Datoria federală a atins un prag şocant de 16 trilioane de dolari – aproape cinci trilioane au fost adunate în timpul regimului unei singure persoane: preşedintele Obama. Şomajul a atins cote demne de un record. Jumătate din populaţie primeşte ajutoare, într-o formă sau alta. Preţurile bonurilor de masă au urcat.

Bin Laden nu a fost ucis de puşcaşii marini americani. Războiul e un fals. Ştirea e falsă. Mass-media e complet, groaznic falsificată, publicând ficţiune. CNN e, de fapt, o operaţiune de teatru elaborată, falsificând decoruri, locaţii, efecte de sunet şi orice vă mai puteţi imagina. Nu mă credeţi? Urmăriţi această transmisiune a CNN, falsă în proporţie de 100%, cu “jurnalistul” Charles Jaco în rol principal.

Totul e atât de amuzant! La un moment dat, sirena unui raid aerian fals se opreşte, indicând un atac cu arme biologice (o frică uriaşă planează deasupra CNN-ului) şi unul dintre invitaţii din studio-ul fals aruncă o şapcă! Da, pentru că şepcile sunt cele mai bune arme de apărare împotriva atacurilor cu arme biologice. Sper să vedeti videoclipul fără să râdeţi.

Ziarele scriu ştiri false despre subiecte precum: “mâncarea bio nu e mai sănătoasă decât cea convenţională“.

Cei de la FBI plănuiesc şi duc războaie false împotriva terorismului peste tot în SUA.

Toate reclamele companiilor mari de farmaceutice sunt total false şi promovează medicamente care sunt aprobate pe baza unor studii clinice false.

Instituţii americane precum USDA, EPA, FDA, ATF, DEA reprezintă, în întregime, operaţiuni false, care îşi duc, de fapt, propriile mârşăvii mai degrabă decât să protejeze publicul american. Mai bine eliminăm orice institutie federală şi o luăm de la capăt.

Istoria predată în şcoli e falsă. Explicaţiile despre cine i-a ucis pe JFK şi Martin Luther King sunt false. Ei nu vor ca tu să ştii istoria reală.

Toate instrumentele bancare sunt false. Inclusiv cotaţiile. Totul e ficţiune şi se va dezvălui asta.

Mâncarea pe care tu o cumperi e falsă, apropo. Coloranţi, arome, afirmaţii de marketing şi ambalaje, chiar şi ingrediente chimice. Toţi nutrienţii reali sunt eliminaţi, lăsând doar mâncarea falsă.

Oraşele sunt ecosisteme false. Parcurile au gazon fals, sunt stropite cu pesticide şi decorate cu plante de plastic. Apa ta e o fântână artificială ce curge în bucătarie. Totul e o iluzie. În spatele aparatelor nu e nicio fântână. E o serie de pompe şi ţevi, care aduc apă. Dacă proprietarii ei juridici vor, iluzia se opreşte.

Asigurarea banilor din bancă e o iluzie. Când băncile falimentează – un eveniment ce se va întâmpla cât de curând – totul pică odată cu ele. Depozitele tale vor fi pierdute.

“Pensia” ta privată e o iluzie. E o promisiune falsă că vei primi o sumă de bani cândva în viitor. Dacă ei nu există în viaţa reală, atunci promisiunea se poate duce peste noapte. La propriu.

Graniţele geopolitice sunt false. Linia roşie şi groasă dintre state, cea pe care o vezi pe hartă, nu există în lumea reală. Mergeţi cu maşina până acolo şi vedeţi. Aşa că de ce ne prefacem că există?

SIDA nu e reală. E o boală complet fictivă, folosită ca să sperie oamenii în aşa hal încât îi dau fonduri şi putere. Testele HIV sunt complet fictive. Chiar şi oamenii de ştiinţă recunosc asta.

“Leacul împotriva cancerului” nu e real, sau cel puţin nu la fel de real precum o susţin ONG-urile cu fundă roz. Ei nici măcar nu caută un leac, fraţilor. Asta ar duce la faliment întreaga industrie a cancerului!

Mitologia vaccinurilor e doar mitologie. O poveste. Nu există imunitate garantată de injectarea unor tulpini “inactive”, combinate cu virusi de cancer şi ajduvanţi chimicali. Vaccinurile sunt un teatru medical care nici măcar nu funcţionează. “Ştiinţa vaccinurilor” e falsificată de companiile farmaceutice şi totul e acum o problemă publică, venită de la oameni de ştiinţă care se pricep să fluiere şi care iau parte la modificarea mostrelor de sânge uman cu anticorpi de la animale!

Securitatea din aeroporturi e falsă. Totul e “un teatru al siguranţei”. TSA a molestat atâţia oameni şi nu a prins niciun terorist.

Puterea guvernului e o iluzie. E o minciună. Guvernul are putere doar pentru că oameni cred că ar avea. Ca să nu mai zicem că au nevoie de costume (uniforme) şi obiecte strălucitoare (insigne), care să impresioneze masele.

DVD-ul tău de acasă e fals. Ţine minte că înainte aparatul video doar rula caseta atunci când o introduceai şi porneai? Acum, DVD-ul trebuie să se conecteze la un “cloud” de undeva, să descarce update-uri, să se boot-eze, decodeze, sincronizeze, să ruleze nişte algoritmi apoi, dacă eşti norocos, e posibil să ruleze un film. Dar acest întreg proces e virtual (digital) şi nu real (analog).

De fapt, întreg mail-ul tău nu există. Ai salvat fişiere şi documente inexistente. Pagina pe care o citeşti acum nu există. Nici contul tău bancar. Un puls electromagnetic puţin diferit e tot ce ar putea da pest cap toate aparaturile electrice (şi datele salvate) pe teritoriul unei întregi ţări. Închipuie-ţi cum întreaga ta istorie de pe facebook, Twitter sau mail ar dispărea într-o milisecundă (de fapt, pentru mulţi, asta nu ar fi chiar aşa de rău).

Majoritatea muzicii pe care o asculţi vine dintr-o lume virtuală, aproape ca şi cum ai fi fost un personaj de animaţie într-o simulare pe computer…un fel de The Matrix.

Trăieşti într-o lume a viselor, Neo.

Atunci, ce e real?

 • Cărţile fizice. Care n-au nevoie de baterii.
 • Familia, incusiv animalele de casă.
 • Grădinăritul, culturile cu caracter permanent, seminţele.
 • Aurul şi argintul.
 • Conştiinţa, liberul arbitru, informarea.
 • Căldura şi lumina. Viaţa.
 • E, poate, cea mai spectaculoasă substanţă de pe pământ.
 • Abinele şi restul insectelor.
 • Sarea de mare. Mineralele. Plantele tămăduitoare.
 • Compasiunea. Iertarea. Smerenia.
 • Armele de foc, ciocanele şi alte aparate în totalitate mecanice, care nu au nevoie de un fir ca să funcţioneze.

Deci, ce trebuie sa faci?

 • Schimbă lucrurile tale VIRTUALE pe unele REALE. Pentru moment, de exemplu, transformă-ţi banii digitali în bani sau obiecte reale. Cumpără seminţe, o grădină, ustensile, argint.
 • Nu îţi pune ouăle într-un cos “virtual”. Nu economisi aşa.
 • Învaţă să te descurci într-o lume 100% reală şi independentă. Închide-ţi GPS-ul şi învaţă dintr-o hartă reală, pentru început.
 • Vinde-ţi televizorul! Nu există obiect mai stupid, manipulator şi nesimtit decât televizorul. Nu există ceva care să te despartă mai repede de lumea reală decât televiziunea. Ai cablu? Anulează-l. Ai televizor? Închide-l. Scoate această tehnologie abuzivă din viaţa ta, până nu îţi domină creierul, principiile, emoţiile şi reacţiile la ce se întâmplă în lume. Şi aici nu e vorba doar de reclame.

Sursa: NaturalNews

Foto: Pixabay