Anti-stiri. Parca am mai “avansat” cu un pas

Ultima lună pare să fi fost însemnată în calendarul celor care nu au cele mai bune intenţii cu ţara noastră. Propaganda pro homosexualitate, gazele de şist, retragerea cetăţeniei lui Valeriu Gafencu, încordata tăcere a BOR, o nouă promovare a eşecului de la Bac şi, din păcate, multe altele. Fiecare zi parcă aduce mai multe şi mai grave.

Anti Stiri 7

Cea mai recentă dintre “ştiri” este intoxicarea cu Roşia Montană Gold Corporation. Un spot video mai mult decât manipulator circulă pe tv, în timp ce presa scrisă duce mai departe cauza: nişte tineri muncitori, ce par sănătoşi, anunţă veseli că se caută o mie de oameni pentru dezvoltare. Atât. Fără bătrânei care speră ca tinerii să iasă din sărăcie, fără argumente economice sau de alta natură. Pur şi simplu, procesul merge mai departe. Mai mult, numele companiei responsabile, nici măcar nu mai este menţionat. Totul a devenit “proiectul Roşia Montana”, care îşi spală imaginea într-un mod parşiv – pronunţând cuvintele care îi dor pe români: locuri de muncă. 

Sub masca unei false pieţe a locurilor de muncă, pământurile ţării noastre sunt vândute străinilor, în proporţie de 100%. Iar, după ce documentele vor fi încheiate, semnate şi ştampilate, nu se va mai putea face nimic. Nu va mai fi ţara noastră.

Străinilor le place asta. Şefa FMI (nu am vrut sa îi reţin numele) a venit ca să “declare” că ei nu impun nimic, ci “negociază” (da, sigur). Ei vizează instituţiile statului pentru privatizare (adică vânzarea ultimelor bunuri din care statul putea face bani) şi ei sunt “în continuare alături de” noi. Nu aş vrea să traduc tot în românî cea din urmă frază. Însă, se pare că ne facem treaba cam prea bine pentru cei din afară. Ne vindem repede şi cu zâmbetul pe buze.

Şi, dacă credeaţi că nu mai rămâne nimic de vândut, există un răspuns şi aici: identităţile noastre. Statul Israel deţine o bază de date cu toate datele noastre personale. Din ordinul UE. Citez un părinte drag: “Înainte se dădeau ordinele de la Moscova. Acum se dau de la Bruxelles“.

Nu în ultimul rând, afişul concertului Iron Maiden la noi m-a şocat. Pângărirea ţării noastre şi a celor sfinte merge prea departe. Vă rog, aşa cum am făcut-o şi în cazul concertului Lady Gaga, să spuneţi lumii ce sunt, de fapt, aceste manifestări şi cât rău pot provoca.

Foto: Pixabay