Anti-Știri (1)

Cineva a zis într-un comentariu la o știre, următoarele: “sursa răului este conflictul dintre bine și rău. Așadar, pentru a elimina răul, trebuie eliminat binele. Astfel, nu ar mai exista nici un conflict, deci nici rău”. Persoana dădea, oarecum o definiție corectitudinii politice, însă se aplică nu doar pentru știrile de azi, ci chiar pentru întreaga situație.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avem, întâi, toată nebunia cu americanii.

O oarecare definiție a Rezervei Federale o puteți găsi aici. Articolul de mai sus a apărut cu titlul de ”știre”. Acesta nu este o știre. E un fapt la fel de normal ca și traversatul intersecțiilor în drum spre casă. Având în vedere structura (persoane fizice, evrei) instituției, dar și scopul ei (de a împrumuta unui stat bani ce nu există, în schimbul supunerii), S.U.A. nu își va atinge niciodată plafonul și nu va intra în incapacitate de plată, pentru că nu ăsta e planul. Deci, da, pentru toți cei care credeți că Obama e marionetă. E o marionetă, însă nu și o victimă.

Oricum, mediatizarea extremă a acestei întâmplări nu e accidentală. Se tot spune că va urma o criză. Da, va urma clar. Tot ce e anunțat apare, pentru că a fost plănuit și are un scop. Deja încep să apară ”scântei” ale viitoarei crize. De exemplu, a doua știre:

Guvern nou pentru Euro. Nici asta nu e știre. E un anunț, nimic mai mult. Se va crea această instituție. Voi nu aveți ce să faceți, și chiar dacă ați avea, nu știți unde și cum, am avut noi grijă de asta, pentru că putem. Voi nu veți avea un cuvânt de spus în nicio decizie pe care o luăm. Voi vă executați, ca niște persoane văluite cuminți.

Și, din ciclul moda gândirii de pe la americani: Noul Spiderman: negru, latin, gay.

Din păcate, atacurile sunt acum și către copii. Păcat. Avem deja desene animate care îndobitocesc.

Revenind la citatul de la începutul textului, se vede cu ochiul liber și o să vă tot povestesc și eu despre lupta elitelor (nu îmi place acest cuvânt și agresivitatea lui, dar reflectă adevărul) împotriva religiei și, implicit, valorilor morale. În Biblie zice clar că nu e ok. Iar la americani homosexualitatea se impune ca normă. Noi am scăpat, doar suntem în urmă cu 50 de ani.

Și, ca să încheiem într-o notă optimistă și să mulțumim lui Dumnezeu că mai există oameni cu bani care mai au coloană vertebrală, vă prezint ultima știre de astăzi: Sesame Street în picioare.

Explicația mea e foarte simplă. Producătorii de la Sesame Street au banii lor, putere și vechime și nu îi interesează de nimeni și nimic. Și dacă se închide show-ul lor și scot doar DVD-uri, tot vor avea succes.

Încă un indiciu: acea petiție nu a început de la tineri, era imposibil. E un atac asupra unui simbol puternic al copilăriei.

Temă de gândire pentru acasă: Nu există depresii, stres, încălzire globală.

Foto: free images